خواص چای سیاه با عناب - AN OVERVIEW

خواص چای سیاه با عناب - An Overview

خواص چای سیاه با عناب - An Overview

Blog Article

این مواد مغذی با تنظیم تولید سیتوکین های التهابی به این امر دست می یابند.در مطالعات روی جوندگان، عصاره عناب برای سرکوب آزاد شدن هیستامین مشخص شد. هیستامین ترکیبی است که سلول ها در پاسخ به واکنش های التهابی آزاد می کنند. این میوه دارای خواص ضد حساسیت و جلوگیری از حساسیت مفرط است.

این مطلب صرفا اطلاعات عمومی است و هرگز جایگزین توصیه پزشک متخصص نیست. قبل از انجام هر اقدامی حتما با یک پزشک متخصص ملاقات و از توصیه های او پیروی کنید. اطلاعات بیشتر

عناب می‌تواند تاثیر برخی دارو‌ها را از بین ببرد و یا تاثیر آن‌ها را برعکس کند که این موضوع می‌تواند برای شخص بیمار خطرناک باشد. به عنوان مثال، افرادی که از داروهای ضدافسردگی استفاده می‌کنند، باید از خوردن عناب اجتناب کنند.

دلیل بسیاری از بیماری‌ها رادیکال‌های آزاد هستند که آنتی‌اکسیدان‌ها با آن‌ها مقابله می‌کنند و از بروز این بیماری‌ها و ضعیف‌شدن سیستم ایمنی بدن شما جلوگیری می‌کنند.

یکی از مهمترین فواید عناب این است که به خاطر فیبر زیادی که دارد به هضم بهتر غذا کمک می‌کند

به طور سنتی از عناب برای درمان علائم استرس، اضطراب و افسردگی استفاده می شود. این میوه اثر آرام بخشی بر ذهن و بدن دارد.مطالعه‌ای که روی موش‌ها انجام شد نشان داد که عناب با مصرف دوزهای پایین‌تر اضطراب را کاهش می‌دهد و در صورت مصرف در دوزهای خواص خوردن عناب خشک بالاتر اثر آرام‌بخشی دارد.

پالپ (تکه‌های نرم) این میوه سرشار از مواد مغذی گیاهی بوده و می‌تواند به عنوان یک غذای فراسودمند محسوب شود. عناب به دلیل ترکیبات غنی خود دارای خواص ضد‌سرطانی، آنتی‌اکسیدانی، ضد‌التهابی، محرک سیستم ایمنی، ضد‌چاقی، محافظت از دستگاه گوارش و کبد بوده و در درمان بسیاری از بیماری‌ها مورد توجه است.

از نظر طب سنتی ایران طبع عناب معتدل و کمی سرد است. عناب از نظر طب سنتی خواص متعددی دارد و البته مانند هر خوراکی دیگر نباید در مصرف آن افراط کرد وگرنه عوارضی در پی خواهدداشت (ماخذ: سایت طبایع).

بهروز در آیا پی آر پی سرطان زاست؟ بررسی کاربرد و تاثیر پی آر پی

مصرف چند عناب در روز ایده خوبی است زیرا به تغذیه خون معروف است.

عناب تازه را می‌توان ۳ تا ۴ روز در دمای اتاق نگه داشت اما در یخچال تا چند هفته تازه می‌ماند.

عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می‌نامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور می‌شود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی  بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران می‌دانند.

به دلیل اینکه از خواص عناب برای کبد کاهش آنزیم‌های کبدی در خون است، بنابراین زمانی که می‌خواهید آزمایش آنزیم‌های کبدی را انجام دهید، بهتر است مصرف عناب را به مدت چند روز قطع نمایید تا جواب آزمایش شما دقیق‌تر باشد.

استفاده از عصاره و آب میوه، همچنین باعث جلوگیری از بروز چین و چروک و جای زخم می‌گردد و اکسیژن‌رسانی به پوست را به طرز خارق‌العاده‌ای بهبود می‌دهد.

Report this page